We Spark together

Spark adviseurs onderhoudt een actief kennisnetwerk vol specialisten, elkaar ontmoetend in vraagstukken, elkaar verrijkend met kennis, om samen te leren en innoveren. Het Spark Together netwerk.

Wat ons bindt is de manier waarop we naar ons werk kijken; we hebben een onderlinge klik vanuit betrokkenheid, energie, eigenaarschap en liefde voor ons vak. Die chemie zetten we graag voor onze opdrachtgevers in!

Lid zijn van het Spark Together netwerk betekent onderdeel zijn van een groep enthousiaste ondernemers rondom het thema ‘organisaties in beweging’. We zoeken elkaar actief op voor intervisie, coaching, kennisverrijking, inspiratie, samenwerking en werkplezier. Een aantal keren per jaar organiseert het netwerk daarvoor bijeenkomsten, samenwerkdagen, borrels en een diner om het jaar af te sluiten. Ook buiten deze bijeenkomsten om weten de leden elkaar goed te vinden! Wil je hier graag meer over weten? Neem dan vooral contact met ons op via simone@sparkadviseurs.nl of pieter@sparkadviseurs.nl